ایران در میان 193 کشور عضو اتحادیه جهانی مخابرات پایین ترین نرخ تعرفه ارتباطات را دارد

    کد خبر :15300

معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با انتقاد از کسانی که بدون مطالعه بحثی را مطرح می کنند گفت:تعرفه تلفن ثابت و ارتباطات در کشور ایران درمیان 193 کشور عضو اتحادیه جهانی مخابرات پایین ترین نرخ و در رتبه 192 این کشورها است.: نرخ تعرفه تلفن ثابت در کشوری مانند افغانستان که یکی از کشورهای عضو اتحادیه جهانی مخابرات است هشت تا 10 برابر نرخ این خدمات در ایران است.
وی با تاکید بر اینکه تعرفه ها در ایران به مراتب نسبت به سایر کشورهای عضو اتحادیه جهانی مخابرات از پایین ترین قیمت برخوردار است خاطرنشان ساخت: افراد پیش ازبیان هرگونه مطلبی درباره آن مطالعه داشته باشند.
زارعیان ادامه داد:کشورمان به دلیل پایین بودن تعرفه تلفن ثابت پایین ترین درآمد از محل تلفن ثابت را به خود اختصاص داده است که برای هر خط تلفن ثابت عددی حدود 60 هزار ریال است.
معاون امورمشتریان شرکت مخابرات ایران افزود: درآمد کم از محل تلفن ثابت درحالی است که شرکت مخابرات هزینه زیادی برای نهگداری خطوط ثابت متحمل می شود .
زارعیان گفت: براین اساس شرکت مخابرات ایران همواره از دولت انتظارداشت نسبت به تعدیل تعرفه ها با هدف حمایت از این شرکت اقدام کند.
معاون امورمشتریان شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: تعدیل تعرفه تلفن ثابت و ارتباطات در دولت یازدهم هیچ زمان رخ نداد و این دولت پایین ترین تعرفه را اعمال کرد.
پیشتر نیز محمود واعظی زیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اظهارات یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری در مناظره روز جمعه مبنی بر گران شدن تعرفه تلفن در دولت تدبیر و امید اظهار کرد: دولت تدبیر و امید در 2 مرحله تعرفه اینترنت را حدود 50 درصد کاهش داد. ضمن اینکه نرخ اینترنت ثابت در سال 92، به میزان 34.287 ریال بوده که اکنون به 15.400 ریال رسیده است. در شهرستان‌ها نیز نرخ اینترنت ثابت در سال 92‌ به میزان 35.236 ریال بوده و اکنون نیز به 9060 ریال رسیده است.
واعظی با بیان اینکه پس از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، استفاده از اینترنت در محتوای داخلی کاهش چشمگیری داشته بطوری که در برخی سرویس‌ها نظیر فیلم و یا آپارات رایگان شده است، افزود: علاوه بر این با اجرای طرح هم کدسازی در سراسر کشور، هزینه تلفن ثابت مخصوصا در شهرهای کوچک کاهش پیدا کرد.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح هزینه تلفن در شهرهای داخل یک استان به صورت داخل شهری محاسبه شده و تقریبا یک سوم شد. همچنین در شهرهای دور افتاده هم هزینه‌ها کاهش بیش از 50 درصد داشته است.
واعظی با اشاره به اینکه بعد از اینکه مکالمات بین شهری در یک استان به عنوان درون شهری محاسبه شده، هزینه مکالمات مردم به شدت کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر میزان استفاده مردم از ارتباطات بیش از ده‌ها برابر شده در حالی که هزینه‌های ارتباطی در سبد هزینه خانوار با مصرف چندین برابری امروزی، رشد متناسب نداشته است.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: تلاش دولت با توجه به اقبال عمومی به استفاده از فناوری ICT، کاهش هزینه‌های مردم در این حوزه همراه با افزایش دسترسی و کیفیت است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید