جدیدترین اخبار
۱۸ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۱ اجتماعی کد خبر :120059

احتمال استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس

معاون سازمان ملی استاندارد ایران گفت: استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مشکلی ندارد اما باید سه شرط عدم استفاده از خمیرمرغ دپو شده، عدم استفاده از ضایعات مرغ و تولید خمیرمرغ حتی‌الامکان در واحد تولیدی فرآرده‌های گوشتی یا جابجایی با حمل و نقل کاملا بهداشتی رعایت شود.

وحید مرندی مقدم در ارتباط با آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس، اظهار کرد: بارها اعلام کردیم که استفاده از خمیر مرغ فی نفسه در تولید سوسیس یا کالباس ایرادی ندارد اما باید در این زمینه مطمئن باشیم که ماده استفاده شده خمیر مرغ بوده و از مواد دیگری استفاده نمی‌شود.

وی ادامه داد: مشکل زمانی ایجاد می شود که به جای خمیرمرغ از ضایعات مرغ در تولید سوسیس و کالباس استفاده می‌شود. مساله دیگر قابل اشاره این است که خمیرمرغ در واحد دیگری تهیه شود و با توجه به بالا بودن درصد آلایندگی خمیر مرغ، حمل و نقل موجب خواهد شد که با چنین مساله‌ای مواجه شود و در فاصله مبدأ تا رسیدن به مقصد در شرایط حمل و نقل عاملی برای آلودگی خمیر مرغ باشد.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به علل مخالفت سازمان ملی استاندارد در استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس، خاطر نشان کرد: ما به دو دلیل مورد اشاره با استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مخالف هستیم و برهمین اساس اعلام کردیم واحدهایی که در خودشان مرغ را به خمیرمرغ تبدیل می‌کنند و مرغ را از مراکز مجاز خریداری کرده باشند و نیز به شرط آنکه خمیرمرغ تهیه شده در همان روز مورد استفاده قرار گرفته و دپویی صورت نگیرد، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد مشکلی با استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ندارند.

مرندی مقدم افزود: اگر واحد تولیدی سوسیس و کالباس از مراکز مجاز که دارای گواهینامه مربوطه از سازمان دامپزشکی هستند خمیرمرغ تهیه و در همان روز در چرخه تولید از آن استفاده کند نیز مشکلی در این راستا وجود ندارد.

وی در خصوص چگونگی نحوه‌ نظارت جهت استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس و جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی در این رابطه تصریح کرد: در حال حاضر هم سازمان ملی استاندارد و نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واحدهای تولیدی، موضوع استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس را مدنظر قرار داده و در واحدهای کشتارگاهی مسئولیت آن با سازمان دامپزشکی است.

Ad

Ad

روی خط خبر

  • عربستان و بحرین، سپاه و سردار سلیمانی را در “لیست تروریسم” قرار دادند
  • تاخت و تاز محسن رضایی در مجمع؟ / رهامی: الزام مجلس به اجرای نظرات کمیسیون نظارت مجمع، خلاف قانون اساسی است
  • فرانسه از همه امکاناتش برای باقی ماندن برجام استفاده می کند
  • اردوغان “رشوه سیاسی” عربستان را رد کرد
  • راه‌اندازی ۴۶ سامانه ثبت تردد خودروها در معابر ورودی و خروجی تهران
  • ماجرای قتل جمال خاشقجی به سینما کشیده شد
  • مستند ایرانی از جشنواره کانادایی جایزه گرفت
  • مجموعه پاسارگاد در روز کوروش تعطیل نیست
  • افزایش ۲ برابری مخاطبان سینماها در مهرماه ۹۷
  • گورخر‌ها باز زنده‌به‌گور شدند؟
  • جزئیات جریمه ارشادی در فاز دوم طرح کاهش آلودگی هوا
  • قیمت رقیبان نفت ایران کاهش یافت
  • انتشار نخستین تصاویر از درون یک پایگاه ضدایرانی در سوریه
  • دستاورد‌های ایران از بحران خاشقجی
  • مشکل کونلون بانک چین با بازرگانان ایرانی چیست؟
  • آمریکا در زمینه برجام شکست خورده تاریخ است
  • سریال جنجالی «ممنوعه» رفع توقیف می‌شود
  • تغییر بدنه کیوسک‌های مطبوعات/ شرط ماندگاری مشاغل آلاینده در تهران
  • ۵ گور جان به در برده از انتقال مرگبار «فرار» کردند!
  • ژاله علو، کارگردانی می‌کند
  • زیرساخت‌های اجرای طرح «کاهش» آماده است
  • قیمت سکه امروز به ۴میلیون و۳۲۰ هزارتومان رسید
  • عمران خان با پادشاه عربستان دیدار کرد
  • تحریم‌ها بهانه‌ جولان بنگاههای دولتی نشود
  • توضیحی درباره وضعیت «دراویش» در زندان
  • نماینده دادستان: گوشی آیفون لوکس نیست
  • جانبداری سعد حریری از عربستان در پرونده ترور خاشقجی
  • پرونده خاشقجی نیاز به تحقیقات جدی بین المللی دارد
  • پخش انیمیشن پرطرفدار ایرانی در برنامه «آپاراتچی»
  • واکنش سازمان محیط زیست به تعویق اجرای سراسری طرح «کاهش»
  • Ad