جدیدترین اخبار
۱۸ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۱ اجتماعی کد خبر :120059

احتمال استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس

معاون سازمان ملی استاندارد ایران گفت: استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مشکلی ندارد اما باید سه شرط عدم استفاده از خمیرمرغ دپو شده، عدم استفاده از ضایعات مرغ و تولید خمیرمرغ حتی‌الامکان در واحد تولیدی فرآرده‌های گوشتی یا جابجایی با حمل و نقل کاملا بهداشتی رعایت شود.

وحید مرندی مقدم در ارتباط با آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس، اظهار کرد: بارها اعلام کردیم که استفاده از خمیر مرغ فی نفسه در تولید سوسیس یا کالباس ایرادی ندارد اما باید در این زمینه مطمئن باشیم که ماده استفاده شده خمیر مرغ بوده و از مواد دیگری استفاده نمی‌شود.

وی ادامه داد: مشکل زمانی ایجاد می شود که به جای خمیرمرغ از ضایعات مرغ در تولید سوسیس و کالباس استفاده می‌شود. مساله دیگر قابل اشاره این است که خمیرمرغ در واحد دیگری تهیه شود و با توجه به بالا بودن درصد آلایندگی خمیر مرغ، حمل و نقل موجب خواهد شد که با چنین مساله‌ای مواجه شود و در فاصله مبدأ تا رسیدن به مقصد در شرایط حمل و نقل عاملی برای آلودگی خمیر مرغ باشد.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به علل مخالفت سازمان ملی استاندارد در استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس، خاطر نشان کرد: ما به دو دلیل مورد اشاره با استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس مخالف هستیم و برهمین اساس اعلام کردیم واحدهایی که در خودشان مرغ را به خمیرمرغ تبدیل می‌کنند و مرغ را از مراکز مجاز خریداری کرده باشند و نیز به شرط آنکه خمیرمرغ تهیه شده در همان روز مورد استفاده قرار گرفته و دپویی صورت نگیرد، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد مشکلی با استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ندارند.

مرندی مقدم افزود: اگر واحد تولیدی سوسیس و کالباس از مراکز مجاز که دارای گواهینامه مربوطه از سازمان دامپزشکی هستند خمیرمرغ تهیه و در همان روز در چرخه تولید از آن استفاده کند نیز مشکلی در این راستا وجود ندارد.

وی در خصوص چگونگی نحوه‌ نظارت جهت استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس و جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی در این رابطه تصریح کرد: در حال حاضر هم سازمان ملی استاندارد و نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واحدهای تولیدی، موضوع استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس را مدنظر قرار داده و در واحدهای کشتارگاهی مسئولیت آن با سازمان دامپزشکی است.

وبگردی

روی خط خبر

  • برنامه بانک مرکزی برای ارائه مدل‌ جدید پرداخت با تلفن همراه
  • تسویه ۴۲ میلیون دلار بدهی نفتی سریلانکا به ایران
  • نیویورک تایمز: سفیر آمریکا از ۲۰۱۹ در قدس مستقر می‌شود
  • شاهزاده قطری تحت بازداشت امارات: نزدیک بود خودکشی کنم!
  • بودجه ۹۷ شهرداری اول بهمن تقدیم شورای شهر می‌شود
  • ارائه طرح جدیدی در کنگره آمریکا برای سخت‌تر کردن مفاد برجام
  • روایتی جدید از ردپای احمدی‌نژادی‌ها در اغتشاشات اخیر
  • کاهش ۹۰ درصدی شماره‌گذاری موتورسیکلت در کشور
  • سند پلاسکو می‌تواند مبنای حمایت از بازماندگان حادثه سانچی باشد
  • بخشنامه جدیدآخوندی قانونی است؟/نظام مهندسی:وزیرچنین اختیاری ندارد
  • رهبر انقلاب مشکلات را پذیرفتند؛ شما نمی‌خواهید به ضعف عملکرد خود اشاره کنید؟!‌
  • افشای گوشه دیگری از فساد امرای سعودی
  • جدال لفظی ترامپ با رئیس دفتر کاخ سفید بر سر دیوار مرزی با مکزیک
  • اسپانیا، آلمان و ایتالیا؛ مثلث سرمایه‌گذاران پسابرجام
  • شما را به اعدام محکوم می‌کنم!
  • پاسخ تلویحی علم‌الهدی به روحانی
  • مهاجرت از تهران، زنگ خطری برای مدیران
  • گلوله باران شدید عفرین از سوی نیروهای ترکیه
  • جابری انصاری به روسیه رفت/ رایزنی درباره کنگره گفتگوی ملی سوریه
  • کاهش ۱۰۰۰ میلیارد تومانی بودجه صدا و سیما در لایحه پیشنهادی دولت
  • کاهش خرید نفت هند از ایران سیاسی نیست/فقدان دیپلماسی درصادرات گاز
  • ربات ها به محل غرق شدن سانچی رسیده اند/ آتش کشتی را مچاله کرد
  • معادلات چندمجهولی آلودگی هوا/این گره‌های کور دندان می‌خواهد
  • روایت بازیگر زن معروف از بایکوت و آزار دیدن پس از یک بازی سیاسی
  • تخریب مسجد چند صدساله در مشهد برای رفع مزاحمت از یک مال!
  • “ام.اس” ناتوان کننده نیست/با “شاد زیستن” آن را کنترل کنید
  • باران کوثری، فوتبالیست شد /عکس
  • مهاجرت از تهران، زنگ خطری برای مدیران
  • اگر پیامبر بود خودش می‌رفت ببینید چرا کارخانه‌ها تعطیل شده‌اند
  • اسراییل پس از گذشت ۶ ماه رسما از اردن عذرخواهی کرد