پیام مرادخانی و شفیعی به دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مریوان

    کد خبر :100263

معاون هنری وزرات ارشاد، و مدیرکل هنرهای نمایشی، ضمن پیامی به دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان، این جشنواره را رویدادی مهم در عرصه تئاتر کشور تلقی کردند.

به گزارش ایلنا، علی مرادخانی (معاون هنری وزرات ارشاد)، و مهدی شفیعی (مدیرکل هنرهای نمایشی) ضمن پیامی به دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان، این جشنواره را رویدادی مهم در عرصه تئاتر کشور تلقی کردند.

پیام معاون امور هنری به دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان

بار دیگر هنر مردمی تئاتر خیابانی، شور و شوق همگان را برمی‌انگیزد و دوازدهمین گام استوار خود را در پی تجربه پر بهای سالیان با درایت و متانت برمی‌دارد.

این رویداد هنری که به همّت هنرمندان کوشای مریوان بنیان‌گذاری گردیده اینک می‌بایست افق روشن فعالیت‌های خود را در معرض دید قرار دهد و با بهره‌گیری از تجارب ارزشمند ادوار پیشین و توجه به ایده‌های نوین، به سوی اهداف متعالی خود حرکت کند.

سرمایه ارزشمند و پایدار این جشنواره، هنرمندان پرانگیزه و فعال و نیز هموطنان شریف و هنردوست استان کردستان هستند که با حضور و استقبال شایسته، برشکوه جلوه این رویداد ارزشمند هنری می‌افزایند.

توجه به ذخایر و داشته‌های گرانسنگ فرهنگ و هنر ایران اسلامی در اقوام و اقلیم‌های گوناگون کشور می‌تواند فرصتی بی‌بدیل برای تولید آثار ارزشمند نمایشی باشد. تلاش برای ارتباط مؤثر و روزآمد با مخاطبان از دیگر ضرورت‌ها در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های جشنواره تئاتر خیابانی است، که امید است در کنار سایر موارد لازم مورد توجه برنامه‌ریزان قرار گیرد.

برای تمام دست اندرکاران این حرکت ارزشمند هنری، به ویژه هنرمندان عزیز و حاضران در جشنواره آرزوی توفیق و سرافرازی روزافزون دارم.

پیام مدیرکل هنرهای نمایشی به دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان

تولدِ تئاتر، بی‌رخصتِ زمان و مکان اتفاق می‌افتد و به همین تمایز، تئاتر، بی‌هیچ فاصله‌ای با مخاطب خویش در گفتگوست. «تئاتر خیابانی» مخاطب خود را انتخاب می‌کند و تصمیم می‌گیرد که کجا و چگونه، چشم عابران را به دیدن و دوباره دیدن آن چه که می‌تواند نشاط عقلی و وجد محیطی را ممکن سازد جلب نماید.

سهولت ارتباط با مخاطب، دسترسی به ارتفاع فهم مشترک، نقد و پرسشگری و توجه به حقوق و وظایف اجتماعی از مولفه‌های تئاتر خیابانی است که بی‌واسطه در انتقال ایده‌ی ذهنی و تبدیل آن به اتفاق نقش دارد. مریوان این کهن اقلیم سربلند، این افتخار را دارد که پرچم ایران را به یُمن تئاتر خیابانی به اهتزار درآورده است. این پرچم و این اهتزار از آن رو شوق آور و نشاط بخش است که خشم و خشونت بیرون از دامنه‌های مرزی، هرگز نتوانسته است خدشه‌ای در آرامش و امنیت این سرزمین باشد.

مریوان مظهر انسان دوستی و صلح اندیشی است و جشنواره تئاتر خیابانی مریوان، رسانه‌ی مردمان نجیب و خردمند این جغرافیاست.

با سپاس بسیار از هنرمندان و گروه‌های شرکت کننده، مردمان شریف مریوان، همکاران ارجمندم در ستاد برگزاری جشنواره، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، مدیران و مسئولین همراه شهرستان مریوان، انجمن هنرهای نمایشی کردستان و شعبه مریوان و تقدیر از اساتید، داوران، و اصحاب محترم رسانه، آرزو می‌کنم که همه‌ی خیابان‌های این سرزمین به کیمیای تئاتر، راهی برای رسیدن به رستگاری باشد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید